NIC
Wydawało się mi, że gdzieś o tym pisało, ale nie mogę odszukać... Tak więc można wiedzieć jak tworzyć wtyczki i skórki?
2005-10-08 13:46
admin
Do skorek trzeba by napisac jakis edytor bo recznie je tworzyc to mordęga
Nie wiem kiedy zamieszcze szczegolowe informacje o tworzeniu wtyczek. Jak na razie testuje system na tych trzech wtyczkach, ktore rozwijam i wychodza przy tym pewne niedorobki. Nie chce publikowac czegos co nie jest dopracowane bo to sie zwykle marnie konczy
Do skorek trzeba by napisac jakis edytor bo recznie je tworzyc to mordęga
Nie wiem kiedy zamieszcze szczegolowe informacje o tworzeniu wtyczek. Jak na razie testuje system na tych trzech wtyczkach, ktore rozwijam i wychodza przy tym pewne niedorobki. Nie chce publikowac czegos co nie jest dopracowane bo to sie zwykle marnie konczy
2005-10-08 18:34
Fistasheq
Ponawiam prośbę o wyjaśnienie sposobu robienia wtyczek. Program bardzo mi się spodobał, a chciałbym zrobić wtyczkę wyświetlającą tytuł piosenki z Winampa, XMPlaya w opisie...
[coś jak nowplaying w Tlenie]
2007-02-03 13:06
admin
nie istnieje poki co dokumentacja dotyczaca tworzenia wtyczek
nie wiem kiedy powstanie
nie wiem kiedy powstanie
2007-02-05 17:33
Rafał
Niech powstaje jak najszybciej, pobawił by się.
2007-05-27 13:54
admin
nie wiem czy w ogole powstanie, prawdopodobnie program niedlugo przestanie byc rozwijany
2007-05-27 22:34
teck
A z jakich to smutnych przyczyn?
I jeszcze jedno.. gdzie jest edytor skorek? Jakos nie moge znalezc..
I jeszcze jedno.. gdzie jest edytor skorek? Jakos nie moge znalezc..
2007-06-11 19:04
admin
edytor skorek dziala tylko w kilku elementach, do pelni funkcjonalnosci mu troche brakuje
poczatki mozna obejrzec w oknie Ustawienia/Wyglad pozniej prawy klawisz myszy na nazwie skorki i Edytuj
edytor skorek dziala tylko w kilku elementach, do pelni funkcjonalnosci mu troche brakuje
poczatki mozna obejrzec w oknie Ustawienia/Wyglad pozniej prawy klawisz myszy na nazwie skorki i Edytuj
2007-06-11 19:26
Rafał
Gdyby SDK powstalo to mozliwe ze pojawily by się osoby ktore chca pisac wtyczki dla tego komunikatora...
2007-07-01 12:38
admin
zapewne masz rację ale, jak juz wspomnialem, rozwoj programu stoi pod znakiem zapytania,
mozna nawet powiedziec, ze projekt jest juz prawie martwy, chociaz przedluzylem pare dni temu domene i hosting na kolejny rok wiec sama strona bedzie jeszcze przez ten okres widoczna w sieci
mozna nawet powiedziec, ze projekt jest juz prawie martwy, chociaz przedluzylem pare dni temu domene i hosting na kolejny rok wiec sama strona bedzie jeszcze przez ten okres widoczna w sieci
2007-07-01 21:55
xyz
Co to za kontrolka ktora obsluguje liste kontaktow ? i gdzie znajde jakies info o niej ? dzieki
2007-07-04 10:45
admin
a info w msdn
jak sie zabierasz za tworzenie podobnej kontrolki to zycze owocnej dlubaniny
a info w msdn
jak sie zabierasz za tworzenie podobnej kontrolki to zycze owocnej dlubaniny
2007-07-04 10:54
rafek
Co z tym SDK ??? bedzie kiedy ? 
2008-06-09 18:47
admin
Jak widac program praktycznie sie nie rozwija wiec prawdopodobnie nigdy nie bedzie
2008-06-10 21:27
mog
A gdyby tak otworzyć źródło i umieścić je w google code - http://code.google.com/p/support/wiki/FAQ ?
Program jest rewelacyjny w obecnej postaci, ale kilka wtyczek i drobnych szlifów by mu się rzeczywiście przydało.
Program jest rewelacyjny w obecnej postaci, ale kilka wtyczek i drobnych szlifów by mu się rzeczywiście przydało.
2008-09-01 19:35
Copyright © 2009 - 2011, Krystian Kołodziej